OM K-LASER

Vem/Vad är K-Laser?

K-LASER är designad och tillverkad av ELTECH K-LASER Srl. belägen i Treviso, Italien.

K-Laserär byggd på en solid grund av forskning och utveckling och har fått ett världsomspännande erkännande för sina behandlings- och behandlingsmetoder.

 Med ett obevekligt engagemang för innovation är K-Lasers utvecklingsteam dedikerad till att kontinuerligt utveckla den mest avancerade lasertekniken. Detta går tillbaka till den tidigaste D-serien genom K-serien och till dagens toppmoderna K-Cube-serie.

K-Laser Class IV-teraparlaser erbjuder unika lösningar med flexibel design och funktioner så att du är väl förberedd på framtidsutmaningarna.

K-Lasers historia om innovation berättar lite om hur K-Laser fortsätter att revolutionera klass IV-laserterapi.

På 1990-talet introducerades klass IV-laserterapi i Europa, vilket gav högre energi och doser vilket resulterade i kortare behandlingstider. Vid slutet av 1900-talet hade klass IV-terapeutiska lasrar blivit vanliga i Europa och K-Laser fick sitt FDA-godkännande 2005.

K-Laser drivs av ett obevekligt engagemang för innovation, och har fortsatt att utvecklas och blir ledande inom terapeutiska lasrar.

Under 2007 lanserade K-Laser den första kompakta 10W klass IV teraparlaser, kombinerad med ett justerbart zoomhandstycke.

Det unika och exklusiva Intense Super Pulse-läget (ISP) utvecklades och genomfördes 2008. Under 2009 lanserades den första helt bärbara batteridrivna 12 Watt teraparlasern. K-serien flyttade med detta, milstolpen i den terapeutiska laservärlden och blev det framtida laservalet. Under 2012 lanserade K-Laser sin senaste "spelväxlare" i laserterapi, K-Cube Series.

K-Laser betyder lösningar för den medicinska, veterinära och vetenskapliga världen. De har tillägnat sig att utveckla den bästa utrustningen och ge kunderna det ultimata inom laserterapi!

...